✓ Voor 23.45 uur besteld, morgen in huis   ✓ Gratis verzending vanaf €15

98% beveelt Notebookcaddy aan

Betalen op Notebookcaddy.nl

Veiligheid

Op Notebookcaddy.nl kun je veilig en vertrouwd betalen in een gebruiksvriendelijke omgeving van Pay.nl.

Betaalmogelijkheden

Op dit moment bieden wij de volgende betaalopties aan:

iDEAL: De betaling via iDEAL ontvangen wij direct. Hierdoor is het voor ons mogelijk om uw bestelling dezelfde dag nog te verzenden. Bij alle Nederlandse banken kunt u betalen via iDEAL.
 
Overboeking: Als je liever niet via iDEAL betaalt kun je kiezen voor een overboeking. Je ontvangt na je bestelling van Pay.nl een e-mail met de benodigde gegevens. Zodra wij je betaling ontvangen hebben, zullen we je bestelling versturen.
 
PayPal: Met PayPal kunt u online en mobiel betalen. Je hebt alleen een e-mailadres nodig. Betalingen kunnen gedaan worden vanaf je bankrekening, met je creditcard of met ontvangen geld op je PayPal-rekening. Omdat de betalingskosten bij PayPal erg hoog zijn, zijn wij helaas genoodzaakt 3,4% van het orderbedrag door te berekenen.
 
Bancontact | Mistercash: Speciaal voor onze Belgische klanten. Betalingen via Bancontact | MisterCash ontvangen wij direct. Hierdoor is het voor ons mogelijk om je bestelling dezelfde dag nog te versturen.
 
Sofortbanking: Speciaal voor onze Duitse, Oostenrijkse en Belgische klanten. Betalingen via SofortBanking ontvangen wij direct. Hierdoor is het voor ons mogelijk om je bestelling dezelfde dag nog te versturen.
 
Giropay: Speciaal voor onze Duitse klanten. Betalingen via Giropay ontvangen wij direct. Hierdoor is het voor ons mogelijk om je bestelling dezelfde dag nog te versturen.
 
Visa / Mastercard: Visa is wereldwijd de grootste creditcard aanbieder en daardoor een veelgebruikte betaaloptie, zowel fysiek als online. Net zoals bij andere creditcards, kun je met Visa iets bij ons kopen en dit achteraf betalen. Omdat de betalingskosten bij Visa / Mastercard erg hoog zijn, zijn wij helaas genoodzaakt 3,0% van het orderbedrag door te berekenen.
 
Maestro: Wanneer je ervoor kiest om te betalen via Maestro, wordt het bedrag direct van de bankrekening afgeschreven. Omdat de betalingskosten bij Maestro erg hoog zijn, zijn wij helaas genoodzaakt 3,0% van het orderbedrag door te berekenen.

Carte Bleue: In Frankrijk is de Carte Bleue de meest gebruikte manier van online betalen.  Omdat de betalingskosten bij Carte Bleue erg hoog zijn, zijn wij helaas genoodzaakt 3,0% van het orderbedrag door te berekenen.

Postepay: Een bankrekening is voor Postepay niet voor nodig. Vanwege de ondersteuning door Visa kan is deze betaalkaart uitermate geschikt voor online betalingen.  Omdat de betalingskosten bij Postepay erg hoog zijn, zijn wij helaas genoodzaakt 3,0% van het orderbedrag door te berekenen.