Zakelijk bestellen

Zakelijk bestellen

Notebookcaddy.nl is een relatief jong bedrijf die zich sinds 2013 in de markt heeft gevestigd. Wij hebben in deze korte periode erg veel ervaring opgedaan op het gebied van HDD Caddy's en bijbehorende accessoires.

Als bedrijf hebben wij wel een aantal belangrijke speerpunten om onze klanten tevreden te houden: kwaliteit, efficiëntie & snelheid. Wij zijn van mening dat deze speerpunten zullen zorgen voor een succesvol bedrijf.

Zakelijk
Bent u op zoek naar een leverancier voor HDD Caddy’s of accessoires voor zakelijk gebruik? Dan bieden wij u bij Notebookcaddy.nl veel voordelen. Vanaf een bestelling van 10 stuks betaalt u een gereduceerd tarief en profiteert u dus van flinke korting. U kunt betalen op rekening.

E-mail: info@notebookcaddy.nl

Europa
Als leverancier van HDD Caddy’s en accesoires bieden we voor onze Europese zakelijke klanten de mogelijkheid om de gefactureerde BTW in België te verrekenen. Nadat u uw land geselecteerd heeft, kunt u uw BTW-nummer invoeren, de BTW wordt dan automatisch verrekend.

Groothandel
Om onze naam nog meer in de markt te zetten zijn wij op zoek naar partners en bent u op zoek naar een vaste leverancier voor uw winkel(keten)? Dan is Notebookcaddy.nl uw ideale zakenpartner. Door onze snelheid, scherpe prijzen en uitmuntende kennis van de markt kunnen wij u altijd voorzien van een kwalitatief zeer goede producten. Wij kunnen tegen aantrekkelijke prijzen onze producten aan u leveren. U kunt als partner zelf uw prijzen bepalen en daarnaast zit u niet vast aan maandelijkse (grote) afnames. Al met al maakt dit ons tot een voor u interessante partner, ook voor de kleine ondernemer.

Mocht u interesse hebben in ons bedrijf, of heeft u andere vragen? Dan horen wij graag van u: info@notebookcaddy.nl