✓ Voor 23.45 uur besteld, morgen in huis   ✓ Gratis verzending vanaf €15

98% beveelt Notebookcaddy aan

De installatie: een HDD Caddy stap voor stap installeren

Stap 1. Bekijk hier welke HDD Caddy u nodig heeftOm er achter te komen welke HDD Caddy u nodig heeft, kunt u het beste op deze pagina kijken. Bij ons namelijk van een groot aantal laptops als bekend welke HDD Caddy deze nodig hebben.

Het kan voorkomen dat u type er niet tussen staat. In dat geval kunt u ons het beste een mailtje (info@notebookcaddy.nl) sturen. Wij zoeken dan super snel de HDD Caddy voor u op!

Geen zin om te wachten? Of vindt u het leuk om het zelf uit te zoeken? Volg dan de onderstaande instructie om er achter te komen welke HDD Caddy u nodig heeft.

Welke HDD Caddy heb ik nodig?

 

Stap 2. Bestel uw HDD caddy


 

HDD Caddy
HDD Caddy 12.7 mm SATA universeel
HDD Caddy
HDD Caddy 12,7 mm PATA (IDE) universeel
HDD Caddy
HDD Caddy 9.5 mm SATA universeel
HDD CaddyHDD Caddy 9,5mm PATA (IDE) universeel

 

Het gebruik van een antistatische armband bij de onderstaande stappen is aan te raden! Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade!

Antistatische armband
Bestel een antistatische armband!
 

Stap 3. De dvd-speler verwijderen


 

Een dvd-speler is niet erg moeilijk om uit de laptop te halen. Vaak zit de dvd-speler met één schroefje vast. Deze schroeft u los en u kunt dan zo de dvd-speler uit er trekken. Als het met onderstaand filmpje nog niet lukt, kunt u het beste even kijken in de handleiding van uw fabrikant. Zie onderstaande video voor een instructie hoe de dvd-speler verwijderd kan worden:

     

  

Stap 4. Het frontje van de dvd-speler overzetten


 

Voor een nette en vooral mooie afwerking is het aan te raden om het frontje van de dvd-speler over te zetten op de HDD Caddy. Ook hier hebben we een duidelijke instructievideo van. Ook hebben we een handleiding geschreven.
Handleiding frontje dvd-speler halen
Bekijk de handleiding hier.

 

Stap 5. De HDD caddy plaatsen


 

Tot slot moet natuurlijk de HDD Caddy in de laptop gemonteerd worden. Op de plaats waar eerst de dvd-speler zat, schuift u de HDD Caddy naar binnen. Tot slot schroeft u het schroefje weer vast, om de HDD Caddy vast te zetten in de laptop. Zie het onderstaande filmpje voor een duidelijke instructie: