Abonneren op RSS-feed

Klantenservice

Klantenservice

Alle bezorgopties op een rijtje

Tijdens het afrekenen worden de voor jou beschikbare bezorgopties automatisch weergegeven. Voor alle bezorgopties geldt vóór 23.45 uur besteld, morgen in huis. Dit geldt niet op feestdagen; bestellingen worden dan niet bezorgd of verstuurd. De verzending vindt dan de eerst volgende werkdag plaats. Hieronder staan alle opties op een rijtje.

Bezorgoptie Bezorging* Kosten
Verzending (met Track&Trace) De volgende dag Gratis** (of €3,95)
Afhalen in Waspik Af te halen ná e-mail bevestiging tussen 9:00 - 18:00 uur Gratis
PostNL PakjeGemak (alleen NL) De volgende dag €3,95** (of €5,95)
Same-day delivery (alleen NL) Vandaag, mits vóór 12.00 uur besteld (alleen op werkdagen) €9,95** (of €14,95)

* Geen levering op maan-, zon- en (de dag na) feestdagen. ** Bij besteding vanaf €15,- anders een toeslag.

Verzending

Je bestelling wordt als brievenbuspakje inclusief Track&Trace verstuurd. Hiermee kun je het pakje gedurende de verzending volgen. De bestelling wordt keurig in een kartonnen verpakking verstuurd en je ontvangt deze de eerst volgende dag al in je brievenbus (uitgezonderd zondag). Je hoeft hier dus niet voor thuis te blijven! Let op, we kunnen hiervan afwijken, bijvoorbeeld bij een grote bestelling.

Aflevering niet gelukt

Het kan zijn dat het voor de bezorger niet lukt om het pakje (in de brievenbus) af te leveren. De bezorger belt dan aan of komt dan de eerst volgende bezorgdag terug. Om te zorgen dat je de bestelling toch snel ontvangt, wordt na twee mislukte afleverpogingen het pakje bij een pick-up point afgeleverd. De bezorger laat hiervoor een briefje achter in de brievenbus. Op vertoon hiervan kun je het pakje vervolgens afhalen bij de pick-up point bij jou in de buurt.

Afhalen

Notebookcaddy biedt de mogelijkheid voor het afhalen in ons magazijn in Waspik (Zuid-Holland). Zodra wij de betaling ontvangen hebben, gaan wij je bestelling inpakken. Zodra deze klaar ligt om af te halen, ontvang je van ons een e-mail. Let op: heb je deze mail niet gehad, dan kun je dus je bestelling nog niet afhalen!
Lees meer over afhalen

PostNL PakjeGemak

Ophalen bij een PostNL punt bij je in de buurt? Kies voor PostNL PakjeGemak. Voor deze service betaal je een klein beetje extra: €3,95.

Same-day delivery

Vandaag je bestelling nog in huis? Dat kan! Kies dan op werkdagen voor Same-day delivery. Bestel en betaal vóór 12 uur en je hebt vandaag je bestelling nog in huis voor maar €9,95.