✓ Voor 23.45 uur besteld, morgen in huis   ✓ Gratis verzending vanaf €15

98% beveelt Notebookcaddy aan

Klantenservice - Retourneren en ruilen

14 dagen retourrecht

Wij doen niet moeilijk over retourneren. Je hebt namelijk het recht om je bestelling binnen 14 dagen te retourneren. Je kunt dit kenbaar maken via de mail, wij zullen je vervolgens een retourformulier toesturen. Je hebt dan 14 dagen de tijd om de bestelling bij ons binnen te laten zijn. Het artikel dat je wilt retourneren dient uiteraard wel in de oorspronkelijke staat, onbeschadigd en zonder krassen, te worden teruggestuurd uiteraard inclusief eventuele schroefjes, kabeltjes etc.

Ruilen

Voor het ruilen van producten, verzoeken wij je de producten te retourneren. Wij kunnen producten namelijk niet 1-op-1 ruilen. Bestel vervolgens de nieuwe producten weer in onze webshop.

Uitzonderingen

Op extra services zoals verzenden met Track&Trace, PakjeGemak en Same-day delivery kunnen wij geen geld terug geven. Let er bij Same-day delivery dus extra goed op dat je op werkdagen vóór 12.00 uur besteld. Onze eventuele gratis alternatieven zijn verzenden zonder Track&Trace en afhalen.

Terugbetaling

Nadat we je artikel retour hebben genomen, zullen wij de terugbetaling zo snel mogelijk, in ieder geval binnen 14 dagen, in orde maken. Nadat wij het bedrag overgemaakt hebben, staat het meestal binnen 1 á 2 werkdagen weer op je rekening.

Garantie

Al onze artikelen hebben een garantie van twee jaar. Denk je dat je artikel defect is, verzeker jezelf daar ook van. Alle producten die wij versturen zijn grondig getest door zowel onze fabrikant als door onszelf. Als je artikel echt defect is, neem dan contact met ons op.